How Can I Help You?

Name:
Email Address:
Phone Number:
Lokasi anda?
How can I help you? Lose weight
Gain weight
Improve health
Healthy breakfast
Business opportunity

Form provided by Freedback.

Tuesday, January 18, 2011

Myvi ku yang dah di 'make up' !

Finally I am able to 'make up' my NCJ 1115! Dah lama nak buat tapi asek tertangguh je! Nah...jum tengok my 'make up' NCJ!


Lepas ni body Myvi plak k!

Akak tempat aku tempah sticker ni sangat-sangat pelik sbb aku nak besar-besar! Dia asek tanya, banyak sangat ke Herbalife bayar kat aku? Jawapan ku, Alhamdulillah je!

Bangga kot sticker besar-besar because we are helping people to change their lives! Insya ALLAH!

END

6 comments:

  1. Fatin nk buat jugak! buat kat mane ek?

    ReplyDelete
  2. kita buat dekat dengan rumah kita je...Tu semua RM100!

    ReplyDelete
  3. nakk buat jugakk! kat mana umah fatin?

    ReplyDelete
  4. rumah kita dekat seremban! kalo nue ade design dh nk wat cmne, can alwiz email kat kita, then bg size! Harga dia depends on size

    ReplyDelete
  5. fatin! kete beli guna duit herbalife eh? hehe

    ReplyDelete
  6. haa yang macam fatin pon dah cun :D
    nnt bole la singgah sana buat

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...